Kütahya’da toz taşımına dikkat!

Kütahya'da toz taşınımı uyarısı yapıldı. Meteoroloji, gün boyunca il genelinde devam edeceğini tahmin ettiği toz taşınımı için dikkatli olunmasını öneriyor.

Kütahya’da toz taşımına dikkat!
service

Kütahya’da toz taşınımı uyarısı yapıldı. Meteoroloji, gün boyunca il genelinde devam edeceğini tahmin ettiği toz taşınımı için dikkatli olunmasını öneriyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Kütahya için beyaz kodlu uyarı verdi. Bu uyarı, gün boyunca il genelinde etkili olacak toz taşınımına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor.

Yapılan uyarıya göre, gece yarısına kadar Kütahya genelinde toz taşınımı öngörülüyor. Bu süre boyunca dikkatli olmak önemlidir.

Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyaran müdürlükten yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan son değerlendirmelere göre Çarşamba günü bölge genelinde (Eskişehir, Bursa, Kütahya, Bilecik) toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Kütahya’da toz taşımına dikkat!

Kütahya’da toz taşımına dikkat!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!