Kütahya’daki antika pazarında hedef en büyük olmak ama destek yeterli değil

Kütahya’da yüzlerce esnaf ve binlerce vatandaşı buluşturan Kütahya Antika Pazarı, 30 Nisan Pazar günü üçüncü kez kapılarını açacak.

featured
service

Kütahya’da yüzlerce esnaf ve binlerce vatandaşı buluşturan Kütahya Antika Pazarı, 30 Nisan Pazar günü üçüncü kez kapılarını açacak. Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün, kendi imkanlarıyla kurduğu pazar için iş insanlarından tüm resmi kurumlara kadar destek istedi.

250 esnafı misafir ederek antikaseverleri buluşturan Kütahya antika pazarı, üçüncü etkinliğinde 600 esnafı ağırlamaya hazırlanıyor.

Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün, Kütahya’da kurulan antika pazarının hikayesini Ekspres Haber’e anlattı.

Kütahya’da perşembe pazarında antika pazarını açtığını aktaran Akgün, “Hedefimiz bu pazarımızı Ege Bölgesinin en büyüğü haline getirmek istiyorum. İnsanların ilgisi çok yoğun” dedi.

“HİÇBİR YERDEN DESTEK YOK, KENDİM ÇABALIYORUM”

Kütahya antika pazarı için kimseden bir destek görmediğini bildiren Akgün, iş adamlarına, resmi yetkililerden yardım talebinde bulundu.

Türkiye genelinden yoğun esnaf talebi olduğunu vurgulayan Akgün, Kütahyalı vatandaşlardan da ilginin büyük olduğunu söyledi.

Kütahya’daki antika pazarında hedef en büyük olmak ama destek yeterli değil

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!