Kütahya’daki karantina süreleri dolan 164 kişi evlerine gönderildi

featured
service

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında İngiltere’den getirilerek Kütahya’daki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurtlarına yerleştirilen 164 Türk vatandaşı, gözetim sürelerinin dolmasının ardından tahliye edildi.

Andız Mahallesi’ndeki Emine Gülbahar Hatun öğrenci yurduna yerleştirilenlerin 14 günlük karantina süresi sona erdi.

Sağlık kontrolünden geçirilen vatandaşlar, otobüslerle memleketlerine gönderildi.

AFAD İl Müdürü Ahmet Ali Artun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya’da misafir edilen kişilerde herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadığını söyledi.

Gözetim sürelerinin sorunsuz tamamlandığını belirten Artun, “Devletimiz bu vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşıladı. Vatandaşlarımız, 9 otobüs ile 22 ayrı şehre göndererek ailelerine kavuşacaklar.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın koordinasyonunda, ilgili bakanlıkların yürüttüğü ortak çalışmayla 164 Türk vatandaşı, İngiltere’den kalkan uçakla Kütahya Zafer Havalimanı’na getirilmişti.

Karantinanın ardından yurtlarda duygulandıran mektupları kaldı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle İngiltere’den getirilerek Kütahya‘daki öğrenci yurtlarına yerleştirilen ve gözetim sürelerinin dolmasının ardından tahliye edilen işçilerden geriye duygulandıran mektupları kaldı.

Andız Mahallesi’ndeki KYK Hezar Dinari ve Emine Gülbahar öğrenci yurtlarında kalan işçilerin 14 günlük karantina sürelerinin dolmasının ardından yurt görevlileri odaları temizlemek için katlara çıktı.

Görevliler odalarda çok sayıda mektupla karşılaştı.

     

130 YIL 4 NESİLDİR GÜVEÇ MARKASI “GÜVEÇÇİ SÜLEYMAN”
EVLERE PAKET SERVİSİMİZ BAŞLADI. İFTARDA GÜVEÇ YEMEK İSTERSENİZ HEMEN BİZİ ARAYIN.
SİPARİŞ TEL : 0 555 492 74 30

Kütahya’daki karantina süreleri dolan 164 kişi evlerine gönderildi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!