Kütahyalı güvence listesine bu sigorta poliçesini de ekledi

Mobilyadan beyaz eşyaya, elektronik ürünlerden mutfak eşyalarına, evin içindeki her eşyayı koruma altına alan sigorta "konut sigortası poliçesini" gündeme geldi.

featured
service

Mobilyadan beyaz eşyaya, elektronik ürünlerden mutfak eşyalarına, evin içindeki her eşyayı koruma altına alan sigorta “konut sigortası poliçesini” gündeme geldi.

Kahramanmaraş depremlerinden sonra Kütahya’da konut sigortası poliçesine ilgi arttı. Depremlerden önce günde birkaç konut sigortası poliçesi yapılırken, deprem sonrası bu sayı günlük 15’e yükseldi.

Doğal Afet Sigortalarına (DASK) olan ilginin arttığı şu günlerde, konut sigortası Kütahya’da vatandaşların güvence listesindeki yerini aldı.

Konut sigortası poliçesinin bir nevi tamamlayıcı sigorta poliçesi olduğunu bildiren sigorta şirketi sahibi Cemal Aydoğdu, bu sigorta poliçesinin deprem, yangın, hırsızlık, su ve sel baskını gibi birçok konuyu kapsadığını söyledi.

Evin içinde yer alan her eşyayı kapsadığını aktaran Aydoğdu, “Evinizdeki televizyon, halı, beyaz eşya gibi her şeyi güvence altına alıyor.” dedi.

Çatal, bıçak, buzdolabının içindeki ürünlerin dahi sigortalanabildiğini belirten Aydoğdu, ancak bu ince ayrıntılara vatandaşların çok fazla girmediğini dile getirdi.

Kütahyalı güvence listesine bu sigorta poliçesini de ekledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!