Kütahyalı iş insanı depremzede iki aileye barınma imkanı sağladı

Kütahyalı iş insanı Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen aileye barınma imkanı sağladı.

featured
service

Kütahyalı iş insanı Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen aileye barınma imkanı sağladı.

“Asrın felaketi” olarak nitelenen depremlerin ardından, barınmak için deprem bölgesinden Kütahya’ya aileler gelmeye devam ediyor.

Depremzede ailelere barınma imkanı sağlayan iş insanı Ahmet Ceylan, 2 yıl önce iş dolayısıyla tanıştığı Hataylı iki aileyi Tavşanlı ilçesinin Balıköy beldesindeki evlerinde misafir etti.

Evleri yıkılan aileleri Kütahya’ya getirdiklerini anlatan Ceylan, şunları söyledi:

“Aileler geldikten sonra Tavşanlı Balıköy beldesindeki iki dairemi onlara tahsis ettim. Onlar şu anda orada. Depremin yaralarını hep birlikte el ele mücadele edip, kalkındırabiliriz. İki yıl önce ticaretle tanıştık. Depremden sonra bayağı bir çaba sarf ederek aileye ulaşmayı sağladık. Depremin üçüncü günü kendilerine ulaştık. Kütahya’ya getirerek Balıköy’deki dairelerimi açtım. Balıköy halkı da büyük destekler verdi. Devletimizin kurumları da büyük destek sağladı.”

Ceylan, imkanı olan herkesin deprem mağduru insanlara barındırması çağrısında bulundu.

Depremzede Mesut Koca da felaketin ardından eşi ve 4 çocuğuyla Kütahya’da barındıklarını dile getirerek, Kütahya halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Depremzede Gökhan Konuşkan ise deprem anında ve depremden sonra çok büyük zorluklar yaşadıklarını, Kütahya’da misafir edilmelerinden dolayı minnettar olduklarını ifade etti.

Kütahyalı iş insanı depremzede iki aileye barınma imkanı sağladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!