MHP Kütahya milletvekili aday adayı Kehribar: “Kadın eli değdiği yeri güzelleştirir”

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya milletvekili aday adayı Ülkü Gökçen Kehribar, “Gençlerimizin, kadınlarımızın daha fazla siyasette yer alması gerektiğine inanıyorum."

featured
service

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya milletvekili aday adayı Ülkü Gökçen Kehribar, “Gençlerimizin, kadınlarımızın daha fazla siyasette yer alması gerektiğine inanıyorum. Çünkü kadın eli değdiği yeri güzelleştirir. Gençlerin dinamizmiyse hepimizi bir araya getirecektir.” dedi.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak 28. Dönem milletvekilliği için MHP Kütahya milletvekili aday adayı olan Ülkü Gökçen Kehribar, projelerini ve hedeflerini anlattı.

“Doğup büyüdüğüm bu güzel şehre çok şey borçluyum” diyen Kehribar, bu borcu ödemek ve Kütahya’yı daha ileriye taşımak için aday adayı olduğunun altını çizdi.

Memleketi Kütahya’nın kendisine çok büyük değer kattığını kaydeden Kehribar, artık bunların karşılığını vermenin vaktinin geldiğini belirtti.

Kehribar, “Kadın eli değdiği yeri güzelleştirir. Kadın eli değmiş, kadın ruhuyla zenginleşmiş bir Kütahya için hizmete hazırım” şeklinde konuştu.

“MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN SİYASETİ TERCİH ETTİM”

Türk ülküsü öğretileriyle büyütülmüş bir Türk evladı olduğunu belirten Kehribar, “Bu güzel şehirde doğup büyüdüm. Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamızın yöneticiliğini yapan iş kadınıyım. Amacım ülkeme, milletime, davama her alanda hizmet etmektir. Kuşkusuz siyaset, milletimize hizmet etmenin en önemli yollarından biridir. Bu sebeple 28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili aday adaylığı başvurumu tamamlamış bulunmaktayım.” dedi.

“HEPİMİZİN ORTAK AMACI, ŞEHRİMİZİ DAHA DA İLERİYE TAŞIMAK”

Ülkemizin geleceği için genç ve dinamik kadınların siyasi arenada daha fazla yer alması gerektiğine inandığını bildiren Kehribar, “Yuvayı dişi kuş yapar derler, yuvamız olan Kütahya’yı da geliştirecek olan yine kadınlardır. Hepimizin ortak amacı, şehrimizi daha da ileriye taşımaktır. Kütahya’mıza daha iyi bir gelecek sunmak için çalışacağız. Daha güçlü bir Kütahya için, birlikte çalışarak, hedeflerimize ulaşacağız. 14 Mayıs 2023 seçimlerinin vatanımıza, milletimize, Kütahya’mıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu yola benimle çıkmış tüm aday adayı dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Öncelikle teşkilatıma, tüm dava arkadaşlarıma ve bana Ülkü Gökçen ismini veren, her konuda en büyük destekçim olan babam Mustafa Kehribar’a teşekkür ediyorum. Huzurlarınızda Atatürk’ün biz gençlere verdiği birinci vazifeyi icra edeceğime and içiyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!” ifadelerini kullandı.

ÜLKÜ GÖKÇEN KEHRİBAR KİMDİR?

1996 yılında Kütahya ili merkez ilçesinde dünyaya geldi.

İlkokul ve ortaokulu Fatih İlköğretim Okulu’nda, liseyi Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Lise yıllarında lisanslı olarak okçuluk sporu yaptı.

Dumlupınar Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun oldu. Sertifikalar aldı. Anadolu Üniversitesi bünyesinde ikinci üniversitesi olan, Web Tasarımı ve Kodlama bölümünü halen okumaktadır.

Kehribar Gıda Kimya şirketinde, şirket yöneticisi olarak ticari faaliyette bulunmaktadır.

MHP Kütahya milletvekili aday adayı Kehribar: “Kadın eli değdiği yeri güzelleştirir”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!