Milletvekili Bayırcı’dan çevre yolu için ilk açıklama

AK Parti Kütahya Milletvekili Bayırcı, Zafertepe Mahallesi ve Germiyan Kampüsü girişindeki kavşakta süren çalışmalarla ilgili konuştu.

Milletvekili Bayırcı'dan çevre yolu için ilk açıklama
service

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Zafertepe Mahallesi ve Germiyan Kampüsü girişindeki kavşakta süren çalışmalarla ilgili konuştu.

Kütahya-Afyonkarahisar Çevre Yolu’nda devam eden kavşak çalışmasının çok uzadığını ve tepkilerin geldiğini belirten AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, “Çalışma uzayacak ve sıkıntı büyüyecek olursa bakanlık düzeyinde devreye gireceğiz. Özüne baktığınız zaman çok uzun mesafeli bir bölge de değil.” dedi.

Yaklaşık 2 aydır devam çalışmaların takipçisi olduklarını belirten Bayırcı, Karayolları Bölge Müdürlüğü ile dirsek temasında bulunduklarını aktardı.

Son zamanlarda çalışmaların hızlandığını bildiren Bayırcı, ancak yeterli olmadığını ve konuyu yetkililere ilettiklerini kaydetti. Diğer illerde benzer çalışmaların daha kısa sürede bittiğini anlatan Bayırcı, kavşak çalışmalarının bir an önce bitmesini beklediklerini ifade etti.

Hafta sonu ve akşam saatlerinde mesainin olmadığı ile ilgili tepkilerin olduğunu belirten Bayırcı, “Bu konuları da bölge müdürümüze ilettik. AK Parti heyeti olarak konunun takipçisiyiz. En kısa sürede bitmesiyle alakalı müdahalede bulunuyoruz.” diye konuştu.

“BASİT BİR İŞ AMA BU DURUMA GELDİ”

Yetkililerle bu çalışmaları konuştuklarında Eylül ayından önce bitirileceğinin söylediğini aktaran Bayırcı, kendi adına tarih vermekten kaçındığını belirtti.

Siyasilerin verdiği tarihin bağlayıcı olduğunu bildiren Bayırcı, şunları kaydetti: “Günün sonunda o tarihte o işi yapamadığınız zaman vatandaş nezdinde de bir tepki oluşuyor. Öyle bir durumda da kalmak istemiyorum. İşin açıkçası iş takibimizde düzenli bir şekilde bölge müdürünü sıkıştırıyorum. Hakikaten daha da sıkıntıya girecek olursa artık bakanlık düzeyinde devreye gireceğiz. Yani basit bir iş. Özüne baktığınız zaman çok uzun mesafeli bir bölge de değil. Yer de değil ama maalesef iş bu duruma gelmiş durumda.”

Milletvekili Bayırcı’dan çevre yolu için ilk açıklama

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!