Milletvekili Erbaş, sürekli kazaların yaşandığı kavşak için harekete geçti

featured
service

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, sürekli kazaların yaşandığı virajdaki Ilıca Kavşağı’ndaki hataların giderilmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü.

Erbaş, yaptığı açıklamada, sürekli kazaların meydana geldiği Kütahya – Eskişehir kara yolu üzerinde bulunan Ilıca Kavşağı’ndaki virajın düzeltilmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu görüştüğünü bildirdi.

Görüşmenin olumlu geçtiğini belirten Erbaş,  şunları kaydetti:

“Sayın bakanımızdan öncelikle ölüm kavşağı adını verdiğimiz Ilıca yol ayrımındaki virajın mutlaka düzeltilmesi gerektiğini istedik. Ayrıca Gediz-Simav kara yolunun düzeltilmesini, Tavşanlı-Domaniç yolunun kalan 19 Km’lik kısmının duble yol olmasını talep ettik. Sayın Bakanımızdan Emet-Tavşanlı yolunun güzergahı hakkında proje yapanların araştırılması ve cezalandırılmasını istedik. Bu güzergah maden toprakları olduğu için yumuşak toprağa sahip ve yol hemen hemen her yıl çöktü. Şimdi çökmesini önlemek için fora kazıklar çakılıyor. Belki de başka güzergahtan duble yol yapılsa idi bundan daha ucuza mal olabilirdi. Milli servetimizin birkaç kişinin hatası için gereksiz yere harcanmasına karşıyız. Bu sebeple Bakanımızdan bu yolun araştırılmasını talep ettik.”

– BAKANI KÜTAHYA’YA DAVET ETTİ

Bakan Karaismailoğlu’nu Kütahya’ya davet ettiğini dile getiren Ahmet Erbaş, “Sayın Bakanımızı Kütahya’ya davet ederek, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un ilimizde bulunan tüm belediyelerin başkanları ile yaptığı toplantı gibi bir toplantı yapmasını istedik. Böyle toplantıların cumhur ittifakının da özüne uygun olacağını Sayın Kurum’un ziyaretinin Kütahya’da çok olumlu etki bıraktığını söyledik.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Erbaş, sürekli kazaların yaşandığı kavşak için harekete geçti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!