Önsay: “Şehir Hastanesi yıl sonuna kadar tamamlanacak”

featured
service

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, yaptığı yazılı açıklamayla Kütahya Şehir Hastanesi’nin bu yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Önsay ayrıca Samanpazarı bölgesi için 4 hekimlik bir Aile Sağlığı Merkezi yapılacağını duyurdu.

Sağlık yatırımları hakkında sosyal medya hesabından yazılı açıklama yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya Şehir Hastanesi hakkında açıklama yaptı. Önsay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Kütahyalılar, Kütahya’mızın Samanpazarı bölgesine 4 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi yapılması için sözleşme imzalandı.

En kısa sürede inşaata başlanacak merkez için, gayretlerinden dolayı Kütahya Valimiz Ali Çelik, AK Parti milletvekillerimiz Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler’e, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve Bakanlığımıza teşekkür ediyorum.

Yapımı devam eden Şehir Hastanemiz yıl sonuna kadar tamamlanacak olup, en kısa zamanda da Kütahyalı hemşerilerimize hizmet vermesi için gerekli çabayı gösteriyoruz. Hayırlı olsun.”

Önsay: “Şehir Hastanesi yıl sonuna kadar tamamlanacak”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!