Sağlık Bakanı Koca, Kütahya’daki vaka artışlarını görüştü

featured
service

Kütahya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları ve ölümler hızla artıyor. Kentteki hastanelerin yoğun bakımları ise artan vakalar nedeniyle dolu durumda.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kütahya’da son günlerde artan pozitif vakalar nedeniyle Vali Ali Çelik ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan’dan bilgi aldı.

Bakan Koca, aralarında Kütahya’nın da olduğu 6 il valisi ve sağlık müdürü ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirdikleri toplantıda, mevcut durum ile vaka artışlarındaki sebepleri ele aldıklarını bildirdi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, il değerlendirme toplantılarında bugün Rize, Van, Ordu, Kütahya, Eskişehir, Ağrı valileri ve il sağlık müdürleri ile 6 ayrı video konferansta bir araya geldiklerini belirtti.

Koca, söz konusu toplantılara ilişkin, “Mevcut durum, vaka artışlarının sebeplerini ele aldık. Filyasyon ve tedavilere süratle başlanması talimatını verdik.” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca, Kütahya’daki vaka artışlarını görüştü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!