Vali Ali Çelik’ten Kütahyalılara minnettarlık mesajı

Hakkari Valiliğine atanan Kütahya Valisi Ali Çelik, son röportajını Ekspres Haber’e verdi.

Vali Ali Çelik'ten Kütahyalılara minnettarlık mesajı
service

Hakkari Valiliğine atanan Kütahya Valisi Ali Çelik, son röportajını Ekspres Haber’e verdi.

Atama kararının ardından Kütahyalılardan çok mesajlar aldığını belirten Çelik, “Kütahyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Çok güzel mesajlar attılar, çokça gözyaşı oldu. Büyük bir kalp bağı ile bu şehirden ayrılıyorum. Tüm Kütahya’ya minnettarım.” dedi.

Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Hakkari Valiliğine atanan Kütahya Valisi Ali Çelik, Ekspres Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Ulu Camiinde son cuma namazını kılan ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Çelik, vatandaşlarla tek tek tokalaştı, sohbet etti.

Vatandaşların ‘Biz seni çok seviyoruz, Sayın Valim. Kütahya’ya yaptığınız hizmetler için teşekkür ederiz.” ifadelerine karşılık Çelik, “Ben de sizleri ve bu şehri çok sevdim. Hoşça kalın” sözleriyle karşılık verdi. Namaz sonrası yoğun sevgi seli ile karşılaşan Çelik, vatandaşların fotoğraf çekme taleplerini de kırmadı.

“EN DEĞERLİ ŞEY SİZİ SEVEN İNSANLARIN OLMASI”

Ekspres Haber’e özel açıklamalarda bulunan Çelik, 3,5 yıllık görev süresi boyunca Kütahya’da mutlu, gururlu, onurlu ve huzurlu görev yaptığını söyledi. Kütahya’ya güzel hizmetler gerçekleştirmek için çalıştığını anlatan Çelik, Hakkari Valiliğine atanma kararının ardından Kütahyalılardan çok güzel mesajlar aldığını belirtti. Kendisine ulaşan mesajların kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Çelik, “Gerek sosyal medyadan gerek diğer iletişim kanallarıyla şahsımı arayıp iyi dileklerini bildiren onlarca, yüzlerce vatandaşımıza minnettarım. Tüm Kütahya’ya minnettarım. İnsan için belki hayatta en değerli şeylerden birisi sizi seven, atan kalplerin olduğunu düşünmek. Bize de bunu yaşattıkları için, özellikle Kütahyalı hemşehrilerime minnetlerimi ifade etmek istiyorum. Gecenin sabahın ezanlarıyla birlikte onlarca mesaj geldi, bu büyük bir mutluluk benim adıma. İnsanoğlunun belki hayattaki en büyük arayışı bir hoş seda.” ifadelerini kullandı.

“BÜYÜK BİR KALP BAĞI, SEVGİYLE AYRILIYORUM”

Görev süresi boyunca insanlarla her zaman iyi ilişkiler kurmaya çalıştığını belirten Çelik, istemeden kırdığı, üzdüğü vatandaşlardan helallik istedi. “Tek amacımız burada geldiğimiz günden beri, belki kamu hizmetine başladığımız günden beri bu millete hizmet etmek.” diyen Çelik, bu hizmet düsturu ile belli bir süre Kütahya’da hizmet ettiğini dile getirdi. Hizmet vazifesinin bundan sonra Hakkari’de devam edeceğini aktaran Çelik, şöyle devam etti: “Bu ülkenin bayrağının dalgalandığı, insanın, sevginin, huzurun olması için elimizden gelen bir şey varsa, sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Ben çok mutlu, huzurlu ayrılıyorum bu şehirden. Umarım şehrimiz, hemşehrilerimiz huzur içinde kalırlar. Mutlu olurlar. En iyisine layıklar. Evliya Çelebi ‘gezdim, gördüm dünyayı, Kütahya’dan güzelini görmedim’ diyor ama bu şehir gerçekten en güzeline layık olan, her şeyin en güzelinin olduğu bir şehir. Büyük bir kalp bağıyla, büyük bir sevgiyle ayrılıyorum. İnşallah önümüzdeki hafta veda ziyaretlerinde bulunup ilçelerimizde helallik alıp belli bir süre sonra da ilişiğimizi keseceğiz. Son cumamızı Ulu Camii’de kıldık. Hayır için, memleket bizim için dua etti. Kütahya’mız için dua ettik. Her şeyin en güzeli Kütahya için olur. Ülkemiz için olur, insanlık için olur. Ben teşekkür ediyorum bütün hemşehrilerimize de gösterdikleri ilgiye, mahcup ettiler. Çokça gözyaşına sebep oldular.”

KÜTAHYA VALİSİ ALİ ÇELİK, NEDEN HAKKARİ’YE ATANDI?

Çelik’in, bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel talimatıyla Türkiye’nin güvenliği açısından önemli bir görev olan Hakkari Valisi olarak atandığı öğrenildi.

Kütahya halkının 7’den 70’e büyük teveccühünü kazanan Vali Ali Çelik’in, Hakkari’ye atanmasının perde arkasında özel bir görevlendirme olarak değerlendiriyor.

Vali Ali Çelik'ten Kütahyalılara minnettarlık mesajı

Vali Ali Çelik'ten Kütahyalılara minnettarlık mesajı

Vali Ali Çelik'ten Kütahyalılara minnettarlık mesajı

KAYNAK

Vali Ali Çelik’ten Kütahyalılara minnettarlık mesajı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!