Vali Çelik, Işık Ve Kızıltoprak ile buluştu

Hakkari Valiliğine atanan Kütahya Valisi Ali Çelik veda ziyaretlerine başladı.

Vali Çelik, Işık Ve Kızıltoprak ile buluştu
service

Hakkari Valiliğine atanan Vali Çelik veda ziyaretlerine başladı. Çelik, Belediye Başkanı Alim Işık ve DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ı ziyaret etti.

Valiler Kararnamesi ile Hakkari Valiliğine atanan Kütahya Valisi Ali Çelik, kurumlara veda ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Kütahya Valisi Çelik ilk olarak Belediye Başkanı Alim Işık’ı ziyaret etti. Karşılıklı teşekkürlerin edildiği ziyarette Çelik, yaklaşık 3 buçuk yıllık sürede Belediye Başkanı ile birlikte, uyumlu bir mesai birlikteliği geçirdiklerini söyleyerek, Işık’a Kütahyalı vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Işık, uyum içerisinde çalışmış olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Vali Ali Çelik’e Kütahya’ya yapmış olduğu hizmetler ve katkılarından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.

“VERDİĞİNİZ HİZMETLER KÜTAHYA İÇİN ÖNEMLİ”

Vali Ali Çelik, Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’a veda ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede üç yılı aşkın süredir Kütahya Valiliği görevini yürüten ve Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Hakkari Valiliğine atanan Vali Çelik Çelik, Rektöre görevlerinde başarılar diledi.

Kızıltoprak da Vali Çelik’e Kütahya’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve kendisine Hakkari Valiliği görevinde başarı dileklerini sundu.

Vali Çelik, Işık Ve Kızıltoprak ile buluştu

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR.

Emekli hemşireyi internet üzerinden dolandırdılar

KAYNAK

Vali Çelik, Işık Ve Kızıltoprak ile buluştu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!