Vali Musa Işın, Kütahya gündemini değerlendirdi

Kütahya'nın yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluşan Vali Musa Işın, Kütahya'nın güncel gelişmelerini, yatırımlarını ve projelerini değerlendirdi.

featured
service

Kütahya’nın yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluşan Vali Musa Işın, Kütahya’nın güncel gelişmelerini, yatırımlarını ve projelerini değerlendirdi.

Vali Musa Işın, Kütahya gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Caddesi’nin trafiğe açılmasına yönelik görüşlerini paylaşan Vali Işın, bu konuda tereddütlerini dile getirerek, “Cumhuriyet Caddesi’nin trafiğe açılmasına şu an için olumlu bakmıyorum.” şeklinde konuştu.

Sokak hayvanlarına yönelik gelen şikayetlere dikkat çeken Işın, Kütahya Belediyesi ve ilçe belediyeleriyle işbirliği içinde olacaklarını ifade ederek, “Herkesin bu konuda gerekli tedbirleri alması gerektiğini söyleyerek, bu konuda öncelik belediyelere aittir.” dedi.

Zafer OSB’de 20 Bin Kişi İstihdam Edilecek

Vali Işın, Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) son durumu hakkında bilgi verirken, “Kütahya’nın sanayi potansiyeli oldukça yüksektir ve gayrisafi milli hasılasının %65,7’si sanayi sektörüne aittir. Bu oran, şehrin bir sanayi merkezi olduğunu gösteriyor ve bu oran, Zafer OSB dahil edilmeden hesaplanmıştır. Zafer OSB’nin altyapısı bu yıl sonunda tamamlanacak, tüm parseller satıldı ve inşaatlar başladı. Ek alanın eklenmesiyle birlikte Kütahya, bölgesinde Eskişehir’den sonra ikinci bir OSB ilan edecektir. Bu projeyle 20 bin kişiye istihdam sağlanacak.” şeklinde konuştu.

,

Vali Musa Işın, Kütahya gündemini değerlendirdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!