Yerli ve milli TOGG Kütahya’da

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un Anadolu ateşi kırmızı renkli SUV modeli, Kütahya’da vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılanan otomobil, Kütahyalılardan tam not aldı.

featured
service

 

Saat 10.00 itibariyle Kütahya’ya gelen TOGG, ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı önünde vatandaşların beğenisine sunuldu. Gün boyu kenti turlayan yerli ve milli otomobil TOGG,  Kütahya Oto Pazarı, Ulu Camii Önü, Zafer Meydanı’nın ardından son olarak Sera AVM’de Kütahyalılarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle ilerleyen otomobil, rengi, dizaynı ve özellikleri nedeniyle tam not aldı.

ÖNSAY: “KÜTAHYA MİLLETE İNANAN BİR ŞEHİR”

Çok uzun zamandan beri beklenen TOGG’un sonunda Kütahya’ya geldiğini aktaran AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, gidilen her alanda Kütahyalıların büyük bir ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.

Kütahya’nın bu toprağa olan inancından hiçbir şüphelerinin olmadığını ifade eden Önsay: “Kütahya bu ülkeye inanan, bu millete inanan, bu toprağın değerlerine inanan bir şehir. Bugün bu alanda toplanan insanlar aslında bize bir tek şeyi anlatıyor. Biz kendimize güvendiğimiz, yapabileceğimize inandığımız sürece her şeyi başarabilecek bir milletiz. Mesele şu ki bu millete fırsat verilsin. Bu millet 80 yıldır bu işleri yapabilirdi. Daha önce de mesela 1930-1935 yıllarında uçak yapıp ihraç etmişiz. Bu ülke yapmış bunları. Sonra ne olmuş bu uçakları yerin altına gömdürmüşler. Silah fabrikaları açmışız, bunları soba fabrikalarına çevirmişler. Mesele bu milletin önünün açılması, bu millete inanılması. Bu milletimizin gençlerine güvenilmesi” ifadelerini kullandı.

ATALAY: “SOĞAN FİYATLARIYLA TOGG’LAR ÖRTÜLMEYE ÇALIŞILIYOR”

AK Parti Kütahya Milletvekili Adayı Mustafa Altuğ Atalay ise, TOGG sayesinde ülkemizin insanlarının neler yapabildiğinin görüldüğünü söyledi. 14 Mayıs’ta halkın gerekli cevabı vereceğini vurgulayan Atalay şöyle devam etti:

“Ülkemizin insanlarının neler yapabildiğini görüyoruz. Domates ve soğan fiyatıyla, kış mevsiminde patlıcan fiyatının yüksek olmasıyla, TOGG’lar, roketler örtülmeye çalışılıyor. Ama Türk insanının neler yapabildiğini herkes gördü. Bütün dünya, yedi düvel birlik oldu; bunları engellemeye, örtmeye çalışıyor. 14 Mayıs’ta inşallah halkımız buna gerekli cevabı verecek.”

TOGG’u görmenin heyecanını yaşayan vatandaşlar ise ülke için yapılmış en güzel icraatlerden biri olduğunu belirterek, Türkiye’nin bağımsızlığının tescillendiğinin altını çizdiler.

 

Yerli ve milli TOGG Kütahya’da

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!