Covid 19 pandemisini bir de onların gözünden görün

featured
service

Covid 19 pandemisinde herkes kendi hikayesini yazdı. Ama asıl kahramanlar, bu savaşın en ön saflarında olan, sağlık çalışanlarıydı.

Covid 19 ile mücadele ederken özellikle aşı geliştirilip, aşılama belli seviyelere gelene kadar çok kayıplar verildi. Türk Tabipler Birliği Siyah Kurdele uygulaması pandemi başından şimdiye kadar Covid 19 sebebiyle 552 sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini söylüyor.

Pandemi süresince yitirdiğimiz tüm sağlık çalısanlarının aziz hatırasına, Kütahya İl Sağlık  Müdürlüğü’nün desteğiyle Binnur Gültekin ve Efkan Oğur’un fotoğraflarından oluşan “Bir Pandemi Hikayesi” sergisi yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Efkan Oğur, “Bizim gözümüzle sağlıkçıların Kütahya’da pandemi ile mücadelesine bakın deriz. Sergimiz 13 Mart 2022 tarihinde saat 13:00 da açılacaktır. 20 Mart 2022’ye kadar Sera AVM sergi salonunda gezilebilecektir” ifadelerini kullandı.

Covid 19 pandemisini bir de onların gözünden görün

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!