Diyanet’ten teravih açıklaması

featured
service

Son dakika: Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, koronavirüs sebebiyle geçtiğimiz yıl cemaatle birlikte kılınamayan teravih namazı hakkında güzel haberi duyurdu. Erbaş, “Ramazan ayı boyunca beş vakit namazda olduğu gibi teravih namazı da camilerimizde cemaatle kılınacaktır” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgını, dünyadaki birçok alışkanlığın da değişmesine neden oldu. Geçtiğimiz yıl vaka sayılarının yükselmesinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayında teravih namazlarının evde kılınabileceğini belirtmişti.

NASIL BİR YOL İZLENECEĞİ MERAK EDİLİYORDU

Bu yıl nasıl bir yol izleyeceğini merakla bekleyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. Yeni normalleşmeyle birlikte namazlar da camilerde kılınmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan ayı boyunca teravih namazlarının camilerde kılınabileceğini söyledi.

“BEŞ VAKİTTE OLDUĞU GİBİ CAMİDE KILINACAKTIR”

Erbaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ramazan ayı boyunca irşat faaliyetlerimizi büyük oranda yüz yüze gerçekleştireceğiz. Beş vakit namazda olduğu gibi teravih namazı da camilerimizde cemaatle kılınacaktır” ifadelerini kullandı.

Diyanet’ten teravih açıklaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!