Kız hafızlar icazetlerini aldı

featured
service

Törene; Kütahya Valisi Ali Çelik ile eşi Nezihe Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Belgin Konarılı ve protokol üyeleri ile davetliler katıldı.

Kütahya Müftülüğüne bağlı Hafızlık Kur’an Kurslarında hafızlık belgesini alan kız öğrenciler için düzenlenen İcazet Programı, Kütahya Dumlupınar Spor Salonu’nda yapıldı.

Hafızlık İcazet Merasimde konuşan Kütahya Valisi Ali Çelik, Kur’an talebelerinin Kur’an’ı ezberleyerek çok önemli bir işi başardıklarını söyledi.

İcazet merasiminin öğrencilerin hayatları için bir mihenk taşı olacağını belirten Vali Çelik, şunları kaydetti:

“Hafız olan, bunu başarabilen dimağlar birçok şeyi de başarır. Memleketimizin onlara ihtiyacı var. Öğrencilerimiz gelecekte hem hafızlıkları hem de diğer eğitimleri ile ülkemize çok büyük katkılar sunacaklardır. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile İl Müftülüğümüzün ortak gerçekleştirdiği bu proje, bir taraftan hafızlık eğitimini alan diğer yandan da örgün eğitimlerine devam eden gençlerimizin olması kurumların işbirliğinin ülkemizde ne kadar başarılı ve önemli olduğunun bir göstergesi.”

 

 

Kız hafızlar icazetlerini aldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!