Kütahya’da bir köy okuluna kütüphane açtılar

featured
service

Türkiye Diyanet Vakfı, Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, Gönüllü Koordinatörlüğü tarafından yürütülen “Gönül Kütüphanemiz” projesi kapsamında yapılan kermes neticesinde, Kütahya Kızılcaören köyü ilk ve ortaokulunda gönüllüler marifetiyle gönül kütüphanesi kuruldu.

Dünyanın dört bir yanında mazlum ve mağdurların umudu olan, yaptığı sosyal ve kültürel yardımların yanında eğitim alanında yaptığı çalışmalarla da dikkat çeken Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ilkokul, ortaokul ve liselerde kütüphane açmak için “Gönül Kütüphanemiz” projesini hayata geçirmişti.

Proje kapsamında Kütahya İl Müftülüğü ile TDV Kütahya Şubesi gönüllüleri kütüphane oluşturmak için kampanya başlattı.

Kampanya çerçevesinde Kütahya merkez Kızılcaören köyü ilk ve ortaokulunda “Gönül Kütüphanemiz” köşesi oluşturuldu. Etkinliğe Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak, Milli Eğitim Şube Müdürü Rıdvan Acar ile TDV Kadın Kolları Sorumlusu Tuğçe Günyılmaz ve TDV gönülleri katıldı.

Kütahya’da bir köy okuluna kütüphane açtılar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!