Kütahya’da kirli duvarlara graffiti sanatı

Kütahya’da graffiti sanatçıları farklı ve rengarenk tasarımlarıyla kirli duvarları sanat eserlerine dönüştürüyor.

featured
service

Kütahya’da graffiti sanatçıları farklı ve rengarenk tasarımlarıyla kirli duvarları sanat eserlerine dönüştürüyor.

Sosyal medyada Mehdi Works ismiyle paylaşım yapan graffiti sanatçıları, şehrin farklı sokak ve caddelerinde deyim yerindeyse ‘kirli duvar avına çıktı’.

İsmini paylaşmak istemeyen grup üyeleri, Kütahya’da ve diğer illerde gerçekleştirdikleri çalışmaları Ekspres Haber’e anlattı.

Yaklaşık 15 senedir aynı isimle sokaklara, kamusal alanlara izinli bir şekilde grafitiler yapan sanatçılar, illegal olarak yapılan çalışmalara da karşı çıkıyor.

Kısa süre önce Kütahya Belediyesi ile işbirliği yaptıklarını aktaran sanatçılar, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile de çalıştıklarını kaydetti.

Kamusal alanlarda bu işi bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini vurgulayan sanatçılar, çalışmanın ardından duvarın güzel bir görüntüye kavuştuğunu dile getirdi.

Son işlerinde herhangi bir sponsorlarının olmadığını bildiren sanatçılar, sponsor olmak isteyenlere çağrıda bulundu.

İnsanların tasarımlarını görünce beğendiğini ve olumlu dönüşler aldıklarını anlatan sanatçılar, özellikle çocuk ve gençlerin yoğun ilgisinin olduğunu ifade etti.

Fotoğrafların devamı için tıklayınız…

Kütahya’da kirli duvarlara graffiti sanatı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!