Kütahya’da Yaz Kur’an kursları 27 Haziran Pazartesi başlıyor

featured
service

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş gazetecilere yaptığı açıklamada bu yıl “Haydi koş gel, camiler seninle güzel” temasıyla organize edilen kurslara 4 ila 22 yaşlarındaki herkesin katılabileceğini duyurdu.

Kursların 4 kategoride yapılacağını ve yaş gruplarına göre farklı eğitimler verileceğini aktaran Demirtaş, şunları kaydetti:

“Kategorilere göre ders plan ve programları hazırlandı. Kurslarımızda ‘Etkinliklerle Elifba’, ‘Temel Elifba’, ‘Dinimi Öğreniyorum’, ‘Temel Dini Bilgiler’ ile ‘Dinim İslam’ gibi kaynak kitaplarımızla yaş gruplarımıza göre eğitimler vereceğiz. 26 Ağustos’ta sona erecek kurslarımızda günde 3, haftada 15 saat ders verilecek. Kurslarımıza katılacak olanlar Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgilerin yanı sıra atölye çalışmaları, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde de bulunabilecekler.”

 

Demirtaş, 12-18 yaş grubu için yatılı Kur’an kursu düzenlenebileceğini, kurslara kayıtların müftülüklerde ve camilerde görevlilerle irtibata geçilerek ya da internet üzerinden yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Kütahya’da Yaz Kur’an kursları 27 Haziran Pazartesi başlıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!