Güral Porselen, ihracatta liderliği bırakmıyor

Türkiye porselen ihracatının yıllardır değişmeyen şampiyonu, bu yıl da Güral Porselen oldu. 

featured
service

Türkiye porselen ihracatının yıllardır değişmeyen şampiyonu, bu yıl da Güral Porselen oldu. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre, porselen sofra mutfak eşyası sektöründe geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ihracat şampiyonu Güral Porselen oldu.

Modern üretim teknikleri, kusursuz porselen anlayışıyla dünyada ve Türkiye’de önemli başarılara imza atan Güral Porselen, 2019 ve 2020 yıllarının ardından 2021 yılında da ihracat şampiyonu ilan edildi.

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 4. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni bugün yapıldı.

Açılış konuşmalarını Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe ve ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz’in yaptığı ödül töreninde Güral Porselen, porselen sofra mutfak eşyası sektöründe 2021 yılının en fazla ihracat yapan firma ödülünü aldı.

Güral Porselen Yönetim Kurulu Üyeleri Nesrin Güral, Harika Güral ve Sami Güral’a ödülleri TİM Başkanı Mustafa Gültepe ile ÇCSİB Başkanı Erdem Çenesiz takdim etti.

Harika Güral, ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada; “Güral Porselen olarak, porselen sofra ve mutfak eşyası kategorisinde artarda üçüncü kez ihracat şampiyonu olduk.  2021 yılındaki küresel ekonomideki gelişmelere rağmen üretim ve tasarım ve lojistikteki gücümüz sayesinde en fazla ihracat yapan firma ödülü almak bizler için büyük mutluluk kaynağıdır. Bütün dünyada zorlu koşulların yaşandığı bir dönemde ülkemize katma değer sağlamaya, başarılarımızı artırarak sürdürmeye kararlıyız. Gece gündüz demeden çalışmalarımızın getirdiği bu başarı, başta  yönetim kurulu  başkanımız İsmet Güral ile Yönetim Kurulu üyelerimiz Nesrin Güral, Harika Güral, Ali Güral ve Sami Güral’ın liderliklerinde, tüm çalışma arkadaşlarımızın gayreti ile sağlandı. Çalışma arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Önceki yıllarda olduğu gibi başarılarımızı daha dinamik, daha yenilikçi anlayışlarla sürdürme kararlılığındayız ” dedi.

Güral Porselen, ihracatta liderliği bırakmıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!