Kütahya Antika Pazarı klasik araç sergisiyle 7.kez açılacak

24 Eylül’de 7. kez kapılarını açmaya hazırlanan Kütahya Antika Pazarı, klasik araba sergisi ile dikkatleri yeniden üzerine topladı.

featured
service

24 Eylül’de 7. kez kapılarını açmaya hazırlanan Kütahya Antika Pazarı, klasik araba sergisi ile dikkatleri yeniden üzerine topladı.

Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün, pazarın şehir ekonomisine de büyük katkı sağladığını söyledi.

Kütahya Antika Pazarı sektöre getirdiği yeniliklerin yanı sıra şehir ekonomisine de yaptığı katkıyla dikkat çekiyor. Kütahya Antikacılar Derneği Başkanı Adem Akgün, Antika Pazarı olarak ayrı bir sektör oluşturduklarını söyledi.

Pazarın dışında iki mezatın da düzenlendiğini hatırlatan Akgün, “Antika Pazarı ile Türkiye’nin sayılı pazarları arasına girdik. Ege bölgesinde bizi geçebilen bir antika pazarı yok. Kütahya’mıza ekonomik ve sosyal anlamda büyük bir katkı sağladık. Şehir dışından yani Türkiye’nin her yerinden ilinden gelen insanlar antika pazarında olsun, mezatlarda olsun ürün getiriyorlar ve satıyorlar. Tekrar ürün alıyorlar. Antika pazarından sonra düzenledikleri mezatta bu ürünlerini satıyorlar. Şehirlerine gidiyorlar. Bu şekilde bir ticaretleri var yani.” ifadelerini kullandı.

“KLASİK ARABA SERGİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ, BU AY DA AÇIYORUZ”

Geçtiğimiz ay ilk defa klasik araba sergisi düzenlediklediklerini hatırlatan Akgün, klasik araba sergisine vatandaşlardan ve esnaftan çok büyük bir takdir topladıklarını belirtti. “Çok güzel, yoğun ilgi gördük.” diyen Akgün, “Yine bu ayda 24 Eylül’de klasik arabalarımızı yine vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız. Burada klasik araba, klasik bisiklet, klasik motorlar sergilenecek. Bu kapsamda klasik aracı olanları antika pazarımıza davet ediyoruz. Klasiği olan arkadaşlarımız varsa getirsinler, pazarımızda sergilesin. Kütahya’mızı güzel bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Bizim yanımızda halkımız da esnafımız da istiyor. Bu şekilde bütün arkadaşlarımı inşallah pazarıma beklerim. 24 Eylül’de tüm vatandaşları, halkımızı, esnaf arkadaşlarımızı, antika pazarımıza davet ediyorum.” diye konuştu.

Fotoğrafların devamı için tıklayınız…

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

Kütahya Antika Pazarı klasik araç sergisiyle 7.kez açılacak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!