Kütahya’da 1.000 den fazla kişiye iş imkanı sağlıyor

Kütahya’da faaliyet gösteren Homm Bitkisel Bağımsız Temsilcisi Selda Ersoy, ev hanımlarına iş ve ek gelir imkanı sağladığını söyledi.

featured
service

Kütahya’da faaliyet gösteren Homm Bitkisel Bağımsız Temsilcisi Selda Ersoy, büyük çoğunluğu ev hanımları olan 1.000 den fazla kişiye 300 TL ile 14.000 TL arasında ek gelir imkanı sağladığını söyledi.

Kütahya Ajansı’na konuşan Selda Ersoy,  7 yıldır farklı firmalarda Network Marketing adı ile bilinen sistemde girişimci olarak çalıştığını ve güçlü bir ekibi olduğunu belirtti. Ersoy, bu sistemde ürün alarak ve ürün satarak kazanç sağlanabiliyor ama asıl kazanç ekip kurarak yapılıyor. Ekibimde, ev hanımı, öğretmen, esnaf, polis, sağlıkçı ve daha birçok mesleğe mensup 1.000 in üzerinde kişi var.

Özellikle çalışmak isteyip çalışamayan, çocuklu olan ve boş zamanlarını değerlendirmek isteyen ev hanımları sistemde daha başarılı oluyor. Çünkü bu işe daha fazla vakit ayırabiliyorlar. Ama ek gelire sahip olmak isteyen herkesin bu sistemde para kazanabileceğini ifade eden Selda Ersoy, şunları söyledi.

Kütahya’da 1.000 den fazla kişiye iş imkanı sağlıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!