Kütahya’ya 6 ayda ne kadar yatırım yapıldı?

Kütahya’ya 6 ayda ne kadar yatırım yapıldı?
service

Kütahya İl Koordinasyon Kurulu ikinci kez toplandı. Yatırımların konuşulduğu toplantıya başkanlık eden Vali Ali Çelik, 6 ayda toplam 2 milyar 631 milyon TL harcama yapıldığını açıkladı.

Kütahya’nın gelişimi ve kalkınması açısından önem taşıyan projelerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Ali Çelik’in başkanlığında, koordinasyon kurulu üyelerinin katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıda; 2023 yılı ikinci dönem yatırımları, yatırımların ve sosyoekonomik gelişmelerin izlenmesi ve koordinasyon çalışmaları, sorunlar ve çözüm önerileri istişare edildi.

“İLK 6 AY İÇİN 7 MİLYAR LİRALIK YATIRIM ÖNGÖRÜLÜYOR”

Genel ve Yerel Yatırım Programında 25 yatırımcı kamu kuruluşu, 13 ilçe belediyesi, 13 KHGB tarafından 719 kamu yatırım projesinin yürütüldüğünü belirten Çelik, yatırımların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

2023 yılı ilk 6 aylık dönemde genel ve yerel yatırım programlarında yer alan projeler için toplam 7 milyar 114 milyon TL’lik yatırım öngörüldüğünü ifade eden Çelik, 6 ayda toplam 2 milyar 631 milyon TL harcama yapıldığını açıkladı.

 

KAYNAK

Kütahya’ya 6 ayda ne kadar yatırım yapıldı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!