Kütahya’da bu alanlara ilgi yeniden arttı

Yaşanan depremler sonrası Kütahya’da hobi bahçesi ve müstakil evler tekrar vatandaşın gündemine geldi.

featured
service

Yaşanan depremler sonrası Kütahya’da hobi bahçesi ve müstakil evler tekrar vatandaşın gündemine geldi.

Yüksek katlı apartmanlara alternatif olarak müstakil evler, rahat vakit geçirmek için ise hobi bahçeleri vatandaşın ilgi alanına girdi.

Demirland Emlak Şirketi Sahibi Mehmet Demir, Kovid-19 salgını döneminde olduğu gibi insanların kendisini güvende ve rahat edeceği yer arayışına girdiğini söyledi.

Pandemi sürecinde insanların özellikle hobi bahçelerine gösterdiğinin tekrar yaşandığını belirten Demir, Kahramanmaraş depremleri sonrası Kütahya’da vatandaşların bu alanlara yöneldiğine dikkat çekti.

Müstakil evlere ilginin ise insanların kendisini güvende hissetmek için arttığını anlatan Demir, “İnsanlar müstakil evler depreme dayanıklı olsun, bahçesi olsun. Depremzedeleri en iyi anlayanlardan birisi de Kütahya halkıdır. Kütahya’mızda maalesef deprem bölgesinde. O açıdan insanlar alternatif olarak yani yüksek katlı apartman daireleri yerine böyle müstakil bir katlı, iki katlı bahçesi olan rahatlıkla böyle her türlü ihtiyacını karşılayabileceği hobi amaçlı da kullanabileceği, bahçesinde işte domatesini, biberini ekebileceği evleri aramakta.” ifadelerini kullandı.

 

Kütahya’da bu alanlara ilgi yeniden arttı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!