Kütahya’da ilk kez bir CHP’li milletvekili adayı Kudüs eylemine katıldı

Kütahya’da, "Dünya Kudüs Günü" dolayısıyla Kütahya Kudüs Gönüllüleri Platformu eylem düzenledi. Eyleme katılan Cumhuriyet Partisi Kütahya milletvekili adayı Ahmet Sunar'da protestolara destek verdi.

featured
service

Cumhuriyet Caddesi Karagöz Paşa Camisi önünde bir araya gelen platform üyeleri, İsrail, Amerika ve İngiltere bayraklarının yer aldığı bir afiş üzerinde, İsrail aleyhine slogan attı.

Platform Başkanı Bahattin Kayar, yaptığı açıklamada, ramazan ayının son Cuma günün Dünya Kudüs Günü olarak anıldığını hatırlattı.

Kudüs Günü’nün milletlerarası bir dayanışma ve İslam’ın günü olduğunu belirten Kayar, şunları kaydetti:

“Buraya tarafımızı belli etmek ve İslami direnişle ahitleşmek için geldik. Gün Kudüs’teki direnişe Filistin davasına destek olup sahip çıkma günüdür. Bugün Türkiye’de ve dünyada özgür Kudüs için ahitleşeceğimiz, zamanımızın firavunları, nemrutları olan Amerika’dan, İsrail’den ve dostlarından beraatımızı ilan edeceğimiz gündür. Biz, siyonistlerin işgali altındaki Mescid-i Aksa’yı canlarıyla, kanlarıyla savunan kardeşlerimize vefa borcumuz olduğu için, Allah rızası için buradayız.”

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DA EYLEME DESTEK VERDİ

CHP’den ikinci sıra Kütahya milletvekili adayı olarak gösterilen Saadet Partisi’nin eski il başkanı Ahmet Sunar’da Kudüs eylemine destek verdi.

İsrail bayraklarını ayağının altına alan CHP Milletvekili adayı Sunar, son günlerde Mescid-i Aksa’da yaşanan olaylara da attığı sloganlarla tepki gösterdi.

CHP’li bir milletvekili adayının bu tür bir eyleme destek vermesi ise adayı olduğu CHP’nin nasıl karşılayacağı merak konusu oldu.

Kütahya’da ilk kez bir CHP’li milletvekili adayı Kudüs eylemine katıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!