Kütahya’da öğrenciler, kart işlemleri için uzun kuyruklar oluşturdu

kütahya kart 43
service

Kütahya’da üniversitelerin eğitim öğretime başlamasıyla birlikte, Kütahya Belediyesi Kart 43 İşlem Merkezi’nde uzun kuyruklar meydana geldi.

Üniversite öğrencileri, ikamet kartları ve şehir içi ulaşım için kullanacakları kartlarını almak veya kart sürelerini uzatmak için uzun sıralar oluşturdu. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde eğitim görecek öğrenciler, 2 Ekim’de şehre gelmeye başladı.

Öğrencilerin şehre dönmesiyle birlikte, Kütahya Belediyesi Kart 43 İşlem Merkezi’nde uzun kuyruklar oluştu. Sabahın erken saatlerinden itibaren otobüs kartı almak veya kart sürelerini uzatmak isteyen öğrenciler, merkeze yönlendi. Binlerce öğrencinin yanı sıra yurt dışından gelen öğrenciler de merkez önünde uzun sıralarda bekledi.

Bir öğrenci, Kütahya’da üniversite eğitimini 2 yıldır sürdürdüğünü ve kartının süresini güncellemek için geldiğini belirterek uzun kuyrukta beklediğini ifade etti.

Kütahya’nın yerel bir öğrencisi olduğunu belirten başka bir öğrenci ise sabah saat 11.30’da sıraya girdiğini ve yaklaşık 3 saattir beklediğini paylaştı.

Kütahya’da öğrenciler, kart işlemleri için uzun kuyruklar oluşturdu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!