Kütahyalı çiftçiler AK Parti’ye destek için traktör konvoyu oluşturdu

Yaklaşık 500 traktör AK Parti’ye destek için Kütahya caddelerini gezdi

featured
service

Yaklaşık 500 traktör AK Parti’ye destek için Kütahya caddelerini gezdi

Kütahya’da AK Parti Milletvekili adaylarına destek için çiftçiler traktör korteji düzenledi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Milletvekili adaylarımıza destek için talep çiftçilerimizden geldi. Nasıl kuruluşun ve kurtuluşun şehri olduysak, Türkiye Yüzyılının da şehri olabiliriz” dedi.

Seçime saatler kala Kütahya’da çiftçiler AK Parti Kütahya Milletvekili adaylarına destek olmak için yaklaşık 500 traktörlük konvoy oluşturdu.

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine saatler kala Kütahyalı çiftçiler traktörlerle AK Parti’ye destek kortejiyle caddelerde tur attı.

Kütahya-Eskişehir Çevreyolu üzerindeki bir alışveriş merkezi önünden başlayan destek kortejinin ilk durağı Zafer Meydanı oldu.

AK Parti Kütahya Milletvekili adaylarının da katıldığı programın ilk durağında konuşan İl Başkanı Mustafa Önsay, traktör konvoyu talebinin çiftçilerden geldiğini söyledi.

Vatandaşlara sosyal medyadaki olumsuz paylaşımlara itibar edilmemesi çağrısında bulunan Önsay, “Bu platformlardaki algı, yalan ve iftaralar hizmet eden parti için dezavantaj oluşturuyor. Milletimizin refaha ulaşması için çalışıyoruz, çalışmalarımızı tabana yaymaya çalışıyoruz. 15 seçimde olduğu gibi vatandaşlarımız yarın yine Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye desteklerini verecektir. Biz nasıl kuruluş ve kurtuluşun şehri olduysak, Türkiye Yüzyılının şehri de olabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Önsay, traktör konvoyunun bedava traktör vereceğini iddia edenlere en güzel cevap olduğunu aktardı.

“KÜTAHYA ÜRETİYOR, TÜRKİYE ÜRETİYOR”

Çiftçilerin destek vermek için kortej oluşturduğu AK Parti Kütahya Milletvekili Adayı Mustafa Altuğ Atalay, seçimlerde AK Parti’nin yine çok güçlü çıkacağını ve soğan, patates ile algı oluşturmaya çalışanlara en iyi cevabı vereceğini bildirdi.

Kütahyalı çiftçiler AK Parti’ye destek için traktör konvoyu oluşturdu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kütahya Haberleri - Kütahyadan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!